Telco & Utilities

Uw informatievoorziening kan het verschil maken tussen succes en falen, tussen winstgevendheid en verlies. U bent zo flexibel als de zwakste schakel in uw IT landschap

Wendbaar of niet?

Connectiviteit tussen verschillende IT systemen

Juist bij het introduceren van een nieuwe dienst of het slagen van een overname is connectiviteit tussen verschillende IT systemen van levensbelang. Bedrijfsprocessen moeten snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd en applicaties moeten daar snel op kunnen worden aangepast.

Complexiteit is uw grootste vijand

Informatiesystemen bestaan over het algemeen uit standaard applicaties met daarnaast aanvullende maatwerkoplossingen. Steeds vaker in de cloud, maar vaak nog soms via het eigen netwerk op on-premise systemen. Al deze systemen zijn belangrijk voor de bedrijfsvoering, dus is er data-uitwisseling tussen deze verschillende systemen nodig. Dit gebeurt vaak via specifieke point-to-point connecties, gemaakt door een rechtstreekse koppeling te leggen tussen twee of meer systemen. Deze point-to-point koppelingen zijn niet efficiënt en staan verandering naar een wendbare en toekomstvaste organisatie in de weg. Het ombouwen van een organisch gegroeide complexe infrastructuur naar een wendbare, veilige IT architectuur kost tijd en bestaat uit veel meer dan de selectie en installatie van de juiste toolkit(s). 

Enable U

Met Connections as a Service bent u in staat om

Time-to-value

Snelle Time-to-value te realiseren omdat sommige van deze integraties al standaard beschikbaar zijn. Anderen zijn u al voorgegaan en u profiteert van de ervaringen van deze instellingen. Dat stelt u in staat om integraties snel te implementeren. En dus snel kosten en tijd besparen.

Cloud & SaaS

Sneller nieuwe cloud en SaaS oplossingen te implementeren. Met de juiste oplossingen is het eenvoudig om eerder gerealiseerde integraties tussen systemen en de hierbij behorende koppelingen zoveel mogelijk te hergebruiken. Dit zorgt voor een snellere time-to-market en verkort de implementatietijden van nieuwe koppelingen.

Ketenmonitoring

De performance van een koppeling mee te nemen in het monitoring proces. Vooral tijdens perioden van bij piekbelastingen is het belangrijk dat de volledige keten van IT componenten goed bewaakt wordt. Dankzij integratie met beheertools heeft u ten allen tijde inzage in de impact van de performance van de koppeling op de totale performance.

Enable U 2 Orchestrate

Met een integratieplatform als Enable U 2 Orchestrate bent u  in staat om verschillende typen (cloud, on-premise en/of hybride) applicaties te integreren.
Omdat dit gebeurt op een uniforme en veilige manier kunt u veel sneller beslissingen nemen. Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen zo binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Ook het koppelen van complexe applicaties na bijvoorbeeld een overname kan snel en zonder al te veel impact op de organisaties ingevoerd worden. Hierdoor bent u in staat om het delen van data en diensten veilig, betrouwbaar en kosteneffectief te maken, zal iedere organisatie goed om moeten gaan met beveiliging en privacy wetgeving. Hier horen doordachte procedures en veiligheidsvoorschriften bij.

Daarvoor zijn de specialisten van Enable U. Alle gewenste koppelingen kunnen ‘As a Service’ worden ingericht, gemonitord en beheerd, of de betreffende applicaties nu lokaal, in de cloud of bij een ketenpartner staan. Het aanschaffen van hardware, software en de specialistische kennis van ontwikkelaars en beheerders is dus niet meer nodig, de integratie zelf wordt ‘As a Service’ aangeboden. We kunnen elke integratie-uitdaging aan; van enkele koppelingen tot Full Lifecycle API Management en totale outsourcing van IT-integratie. 

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ