Sector

Fintech

In de financiële sector is wendbaarheid en flexibiliteit een must om te overleven, of beter nog; te winnen.

Globalisering, digitalisering, maar ook de gevolgen van de recente Covid19 pandemie hebben een enorme impact op de manier waarop informatiesystemen worden ingezet.

Financiële systemen bestaan uit standaard applicaties met aanvullend nieuwe maar vaak ook veel legacy maatwerkoplossingen. Meer en meer in de cloud, maar ook nog steeds via het eigen netwerk op on-premise systemen.

Al deze applicaties zijn belangrijk voor de bedrijfsvoering en er is data-uitwisseling tussen deze verschillende systemen nodig. Vaak gebeurt dit via specifieke point-to-point connecties. In de loop der tijd heeft dit bij veel organisaties tot een uitermate complexe, moeilijk te beheren en onveilige IT-infrastructuur geleid. Honderden processen die data tussen systemen heen- en weer pompen, API’s die niet centraal beheerd worden en dit alles zonder werkelijk zicht op wat er met privacygevoelige informatie gebeurt.

Dit leidt tot processen die niet snel en eenvoudig kunnen worden gewijzigd waardoor het maanden kan duren voordat applicaties kunnen worden aangepast om nieuwe IT-initiatieven te ondersteunen.

Integratieplatform

Met Enable U 2 Orchestrate bent u in staat om

Met een integratieplatform als Enable U 2 Orchestrate kunt u verschillende typen (cloud, on-premise en/of hybride) applicaties snel integreren. Op een uniforme en veilige manier, waardoor u veel sneller beslissingen kunt nemen.

Nieuwe zakelijke initiatieven kunnen op deze manier binnen enkele dagen gerealiseerd worden. Ook het koppelen van complexe applicaties, op welk platform (legacy, hybride of cloud) kan snel en zonder al te veel impact op de organisaties ingevoerd worden.

We kunnen iedere integratie-uitdaging aan; van enkele koppelingen tot Full Lifecycle API Management en totale outsourcing van IT-integratie. Het aanschaffen van software en de specialistische kennis van ontwikkelaars en beheerders is niet meer nodig, de integratie zelf wordt ‘As a Service’ aangeboden.

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.