accespointheader
simplerinvoicing

Enable-U SimplerInvoicing accesspoint

Enable-U heeft een SimplerInvoicing OpenPEPPOL Accesspoint ontwikkeld die overheden en bedrijven of organisaties in staat stelt om digitale facturen op basis van UBL-SI formaat te versturen en ontvangen.

Dit accesspoint wordt beschikbaar gesteld via Enable-U in the Cloud, het Integration Platform as a service (iPaas) van Enable-U. Enable-U zorgt dan voor de integratie naar het SimplerInvoicing platform voor het ontvangen en versturen van de digitale facturen en voor de veilige integratie naar het backoffice systeem van de klant.

Voor reeds bestaande Enable-U klanten is het zo mogelijk om heel erg snel aan te sluiten via een bestaande Digikoppeling aansluiting of met Enable-U 2Secure. Voor nieuwe klanten zorgen wij voor de koppeling naar het Enable-U Cloud platform via een gratis Enable-U Cloud connector en voor de snelle en veilige integratie met uw backoffice systeem (of systemen).

Voor een vaste prijs per maand kunnen wij de gehele integratie via ons managed OpenPEPPOL accespoint vanuit de Enable-U Cloud naar de on-premises oplossing bij de klant faciliteren.

 

Wat zijn de voordelen?

  • U voldoet aan de nieuwe Europese Standaard rondom het uitwisselen van digitale facturen (UBL-SI formaat).
  • U heeft toegang tot een groeiend aantal bedrijven en dienstverleners door de aansluiting op het Europese OpenPeppol netwerk. PIANOo benaderd op dit moment 160 Nederlandse bedrijven en verwacht dat het merendeel zich zal aansluiten op het netwerk.
  • Een werkende oplossing volgens vastgestelde overheid architectuur principes, waarbij veiligheid en herbruikbaarheid centraal staat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over e-factureren via Enable-U in the CLoud? Neem contact op met uw accountmanager of bel ons hoofdkantoor op +31 (0)20 716 38 66.