Thema

Applicatie-Integratie

Richt u op het creëren van bedrijfswaarde.

Enable U maakt het koppelen en integreren van alle applicaties mogelijk op gestructureerde wijze.

Dit gebeurt altijd op een veilige en beheer(s)bare manier, waardoor volledige controle over de koppelingen wordt bereikt. Ook toekomstige wijzigingen kunnen soepel kunnen worden doorgevoerd.

Deze volledig werkende koppelingen en integraties kunnen zeer snel en volledig ‘as a Service’ vanuit de Cloud worden geleverd, inclusief 24/7 monitoring en beheer door Enable U. Hiermee wordt u volledig ontzorgd, terwijl u tegelijkertijd volledige controle behoudt.

Indien u toch zelf aan de slag wil met de benodigde software voor integratie en beveiliging, dan kunt u deze ‘tools’ ook as a Service afnemen (iPaaS). De software kan desgewenst ook nog altijd ‘on premises’, binnen uw eigen netwerk geleverd worden. Met een goede integratie-aanpak zijn alle vormen van integraties tussen applicaties zeer snel en efficiënt te realiseren, te beveiligen en te beheren.

Applicatie-Integratie

De voordelen

Enable U Integratieplatform

Managed Integrations

Om direct te profiteren van het kant en klare Enable U integratieplatform vanuit de Cloud kunt u volledig functionerende, volledig beheerde Managed Integrations (voorheen CaaS) afnemen, inclusief de verbinding met uw bestaande IT-omgevingen.

U neemt gewoon een abonnement op beveiligde, goed beheerde, werkende verbindingen “as a Service”, wordt volledig ontzorgd en behoudt het totale overzicht en controle via het Managed Integrations Dashboard.

Applicatie-Integratie

Enable U

Integratie-Infrastructuur

Managed Private Integrations Platform

Managed Integrations op een volledige exclusieve ‘dedicated’ omgeving voor uw eigen organisatie is ook mogelijk. We noemen dat ‘Private Managed Integrations’.

In dat geval neemt u een volledig naar uw wensen ingerichte en gemanagede integratie-infrastructuur in zijn geheel ‘as a Service’ af. Nog steeds wordt u volledig ontzorgd en behoudt het totale overzicht en controle via het Managed Integrations Dashboard.

Indien u zelf uw eigen integratie-infrastructuur samen wilt stellen en daar vervolgens met eigen mensen integraties op wilt ontwikkelen, dan biedt Enable U de ‘best in class’ integratiesoftware die u zowel‘as a Service’ kunt afnemen (IPaaS) als ‘on premises’.

IpaaS vs Managed Integrations

Carefree Digital Integration

Wanneer connectiviteitsproblemen tussen applicaties u ervan weerhouden snel te reageren op nieuwe marktomstandigheden, welke oplossing is dan het beste voor uw organisatie? Lees ons vergelijkingsdocument tussen iPaaS en Connections as a Service.

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.