Thema

Data Integratie

Data wordt pas informatie door slimme verbanden te maken.

Wat is data integratie?

Het combineren van gegevens uit verschillende applicaties, systemen en platformen, zowel intern als extern, leidt tot informatie waarmee nieuwe inzichten ontstaan.

Alleen met de juiste informatie kunnen we de business intelligence creëren die leidt tot een completer klantbeeld, beter inzicht in de dienstverlening en worden de werkelijke redenen van een goede of slechte performance pas echt duidelijk.

Veel organisaties kiezen voor een operational datastore (ODS) waar al deze data samenkomen. Met de data integratie oplossingen van Enable U bent u in staat om verschillende databronnen te koppelen aan operationele datastores of om een data-lake te vullen, te wijzigen of te bevragen.

Met onze technologie is het mogelijk om data uit een grote diversiteit aan bronnen (bijvoorbeeld uw crm systeem) te halen (Extract), in elk gewenst formaat om te zetten (Transform) en te laden in de gewenste omgeving (Load). Deze ETLfunctionaliteit kan zowel lokaal als vanuit de Cloud (IPaaS) worden ingevuld. Zodat u betere beslissingen te maken op basis van complete en actuele informatie.

Enable U

Data Integratie

Het is voor iedere organisatie cruciaal dat relevante data eenvoudig benaderbaar en te combineren zijn uit verschillende bronnen. Door data integratie kunnen organisaties op één centrale plek gegevens samenvoegen, zijn gegevens niet alleen eenvoudiger bij te houden, te wijzigen en bevragen, het biedt ook een grote mate van flexibiliteit.

Natuurlijk is het mogelijk om integraties in z’n geheel af te nemen ‘as a Service’, inclusief beveiliging en beheer. In dit geval worden al uw data voor ETL doeleinden dus toegankelijk gemaakt via onze Managed Integrations.

Meer informatie over Managed Integrations?

Contact

Hoe kunnen we U Enablen?

Neem direct contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Met het verzenden van het formulier ga ik akkoord met het inzamelen van mijn naam, emailadres en eventueel telefoonnummer conform het Privacybeleid van Enable U.
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.