TYK API GATEWAY

Krachtige lichtgewicht
Tyk API Gateway

Sommige van de meest opwindende innovaties zouden niet mogelijk zijn zonder API’s. Ze stellen u in staat uw diensten en data aan te bieden aan de buitenwereld en het optimale uit uw (legacy) applicaties te halen.

Bent u op zoek naar manieren om uw API’s beschikbaar te stellen aan een zo breed mogelijk publiek? Met de Tyk Open Source API gateway kunt u bijna elke API op een schaalbare en veilige manier toegankelijk maken voor de buitenwereld. De krachtige, lichtgewicht API-gateway doet het moeilijke werk, zodat u zich kunt richten op uw innoveren van uw diensten.

De API-gateway van Tyk is mogelijk de lichtste, best presterende en meest uitgebreide open source-oplossing die momenteel beschikbaar is. De enige afhankelijkheid is een kleine Redis-server (container) die als database en message broker fungeert.

Tyk API Gateway

Meer informatie over de Tyk API Gateway? Lees hier de whitepapers.

Approaching your API strategy

Tyk API Gateway

5 key considerations when migrating to a new API management platform

Tyk API Gateway

Cloud native API management

Tyk API Gateway

“We zetten de Tyk API Gateway in als zeer succesvolle Enable U Cloud Connector bij onze opdrachtgevers om de beveiligde verbinding naar het Enable U Managed Integrations platform te realiseren. Tyk biedt hiervoor zeer uitgebreide functionaliteiten, is zeer robuust en kan vanuit onze managed services afdeling op afstand goed onderhouden en beheerd worden”

“We gebruiken de Tyk API Gateway omdat deze gateway niet alleen weinig investering behoeft, maar vooral omdat Tyk heel veel functionaliteit biedt en daarnaast met vrij weinig IT resources toe kan. Daarom is Tyk een geweldige oplossing op plaatsen waar om budgettaire redenen misschien geen additionele hardware aangeschaft kan worden om API’s te beheren en er toch behoefte is aan een krachtige API beheer oplossing”

Jascha Gregorowitsch, CTO bij Enable U.

 

Aanvullende informatie over de tyk API gateway vind u hier.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!