Enable U is één van de weinige gecertificeerde software distributeurs van Broadcom software.

Dat wil zeggen dat klanten en partners/resellers alle software-licenties van Broadcom via Enable U kunnen inkopen. Dit geldt ook voor renewals van Subscriptions en Support & Maintenance contracten.

Enable U heeft al meer dan 10 jaar een zeer goede relatie met eerst Layer7, daarna CA en nu Broadcom. Doordat Enable U nu tier 1 Value Added Distributor (VAD) is van Broadcom, kunnen overeenkomsten voor alle typen software van Broadcom via Enable U worden afgenomen.

Luister naar klanten en partners

Om uitstekende klantenservice en ondersteuning te bieden, is de eerste stap luisteren. Het doel van een VAD is tenslotte om transacties passend te maken en soepel te laten verlopen.

Bij Enable U luisteren we naar onze klanten omdat we weten dat we, door uw unieke uitdagingen duidelijker te begrijpen en in kaart te brengen, oplossingen kunnen bieden die aansluiten op uw specifieke behoeften.

Afspraak

Hoe kunnen we u Enablen? Plan direct een afspraak in!

  • DD slash MM slash JJJJ
  • We zullen uw gegevens met respect behandelen. Door uw gegevens achter te laten gaat u akkoord met onze Privacy voorwaarden. U kunt uw voorkeuren beheren in de footer van elke nieuwsbrief die u ontvangt, of door contact op te nemen met marketing@enable-u.com.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.