+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

Enable-U oplossingen voor de zakelijke markt

Enable-U 2Integrate suite

Enable-U 2integrate

Integratie is een onmisbaar onderdeel van uw IT strategie. Steeds vaker worden partners, klanten en toeleveranciers onderdeel van de architectuur en wisselt u (in)direct gegevens met hen uit. Nu over de juiste tools beschikken, maakt het verschil om in de toekomst flexibel en duurzaam te kunnen groeien. Enable-U is de integratiepartner die u de oplossingen biedt, waarmee uw ambities werkelijkheid worden.

 

Alles is met alles gekoppeld.
Enable-U biedt oplossingen die de digitale informatiestromen die hierbij ontstaan, in goede banen leiden. Zo haalt u meer uit uw IT en kunt veilig en met maximale controle groeien en innoveren.

Enable-U 2Integrate is opgebouwd uit

Oplossingen die we specifiek voor uw sector hebben ontwikkeld

Enable-U finance

finance
Voor Financiële organisaties

Financiële instellingen en verzekeringsmaatschappijen gebruiken een breed scala aan software-applicaties die informatie met elkaar uitwisselen. Deze verbindingen zijn niet beperkt tot binnen de organisatie zelf, maar strekken zich steeds meer uit tot buiten de organisatie. Enable-U biedt oplossingen en expertise om informatie en business functies (API’s) intern en extern veilig te delen.

enable-U e-tailing

ecommerce
Meer voor e-tailers

Voor e-tailers is de uitdaging om een consistente winkelervaring te realiseren op zowel oude als nieuwe online kanalen. U maakt het uw online shopper niet alleen gemakkelijk door zijn koopgeschiedenis te onthouden, maar u wilt ook speciale aanbiedingen doen op basis van zijn locatie en individuele context. Met deze oplossingen van Enable-U voor e-Commerce maakt u persoonlijke, omnichannel commercie mogelijk.

Enable-U Telecom

telecom
Voor Service Providers

Enable-U stelt telecom Service Providers zoals Vodafone in staat om nieuwe business modellen te creëren en nieuwe inkomstenstromen te genereren. Door op creatieve en innovatieve wijze met uw bestaande services om te gaan. Met deze oplossingen bent u in staat om uw services en API’s open te stellen naar externe gebruikers en een wereld aan nieuwe mogelijkheden te ontdekken en benutten.