+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com

De toekomst van efficiënte, kwalitatieve en patiëntgerichte zorg staat of valt bij een goede uitwisseling van digitale informatie in de zorgketen. Van huisarts tot ziekenhuis en van verzorgingstehuis tot verzekeraar, iedere speler in de zorg legt digitale informatie vast over de patiënt, de behandeling en de resultaten. Op zichzelf staand is deze informatie slechts administratief, maar gedeeld in de keten is het veel meer waard.

Wij helpen organisaties in de zorgsector om informatie digitaal deelbaar te maken, zodat zorgprofessionals onderling beter kunnen samenwerken en gegevens kunnen delen met partners. Het veilig koppelen van applicaties is hierbij cruciaal,  met inachtneming van zaken als privacy, beveiliging en controle

De toekomst van efficiënte, patiëntgerichte zorg?
Die bevindt zich in betrouwbare en veilige integraties.

Lees nu ons Whitepaper “Handle with Care”

WHITEPAPER

Ontmoet

enable u zorgsector bas van baalen

Bas van Baalen is als een vis in het water als hij in gesprek is met zorgorganisaties. Van apotheker tot verzekeraar en van huisarts tot zorginstelling, Bas weet wat er speelt in de sector en heeft een ruime ervaring met het oplossen van complexe ICT-vraagstukken. Vooral cloud ziet hij als een van de grootste innovaties die een boost kan geven aan betere zorg. Bij Enable-U zet Bas zijn kennis en jarenlange ervaring in om onze opdrachtgevers de grootst mogelijke meerwaarde te leveren.

Bas: “We kunnen enorm veel winnen als we op een nieuwe manier kijken naar de integratie van applicaties. In plaats van individuele applicaties aan elkaar te rijgen, losse verbindingen te leggen naar iedere zorgverzekeraar en weer een andere kabel te leggen naar de gemeente, kunnen we veel beter werken met één centraal platform in de cloud.

Iedere zorgorganisatie kan zijn eigen data en functies beschikbaar stellen voor de buitenwereld door één digitale bouwsteen in de cloud te publiceren. Zie het als een soort stekker, waar andere partijen direct op kunnen aansluiten. Hierdoor kunnen bedrijven hun unieke waarde delen met anderen, waardoor het evident meer waard wordt. Zie het platform als een centrale rotonde, die alle digitale informatiestromen op een veilige manier naar de juiste systemen begeleidt.

Bij Enable-U werken we vaak met zo’n digitale rotonde in de cloud, ook wel Integration Platform as a Service (iPaaS) genoemd. Hierin kunnen koppelingen niet alleen ‘as a service’ worden afgenomen maar kan deze integratie-ervaring ook worden geclusterd én hergebruikt.”

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van iPaaS? Dan kunt u vandaag nog contact opnemen.

Onze software suite voor de zorg bestaat uit een aantal sector-specifieke oplossingen waarmee ieder integratievraagstuk opgelost kan worden.

Onze software suite staat garant voor:

  • het einde van de afhankelijkheid van softwareleveranciers voor het koppelen naar andere applicaties;
  • het voorkomen van dure en slecht beheersbare point-to-point koppelingen;
  • gestroomlijnde migratie naar de cloud en SaaS-applicaties;
  • ondersteuning van huidige en nieuwe standaarden binnen de zorg en overheid;
  • ontzorging op gebied van technisch en functioneel beheer;
  • geoptimaliseerde processen door betrouwbare en veilige integraties

Dé integratiespecialist. Ook voor de Zorg.