+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Fd Gaz 16 Horizontal

Enable-U winnaar FD Gazellen Awards

Enable-U winnaar FD Gazellen Awards 2016‘IT-integratie is een specialisme en is hot’

Enable-U wint FD Gazellen Award

Het Financieele Dagblad reikt ieder jaar de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Enable-U deed in 2016 voor het eerst mee en valt direct in de prijzen.

“We zijn  trots op onze groei; het maakt duidelijk dat veilig koppelen belangrijk is”, aldus Frank Arts (Founder en CEO). “Afgelopen jaar hebben we een omzetgroei gerealiseerd van ruim 70%. Bij alle bedrijven, maar zeker ook in de overheidsmarkt blijkt een enorme behoefte te bestaan aan ons specialisme. Er is ontzettend veel digitale informatie beschikbaar, maar die is vaak versnipperd over vele systemen en organisaties. Wij geven Nederlandse bedrijven en overheid hun API’s om alles veilig te kunnen ontsluiten en koppelen. De potentiële waarde van alle informatie en bedrijfsfuncties wordt pas echt ontketend wanneer je ze eenvoudig kunt gebruiken in de juiste context. Op die manier kun je de digitale dienstverlening naar klanten, burgers en bedrijven naar een nieuw niveau brengen. De FD Gazellen Award reflecteert de impact die we in deze markt hebben gecreëerd.”

Kees Neven (Founder & CSO): “Met een topteam van ruim 40 integratiespecialisten zetten we dagelijks de schouders eronder en dat wordt beloond. Integratie is vaak het hoofdpijndossier binnen projecten. Te vaak wordt het er op een slordige manier bij gedaan, terwijl het moeilijk én belangrijk is. Wij zijn er heel goed in en maken het aan elkaar schakelen van systemen juist een ‘enabler’ van nieuwe dienstverlening. We mogen wel zeggen dat we dé integratiespecialist van Nederland zijn!”

Kees Neven & Frank Arts | Founders Enable-U

Kees Neven (links) & Frank Arts (rechts)

Uitreiking FD Gazellen Awards op 22 november

In november reikt het Financieele Dagblad awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Per regio zijn er negen prijzen te vergeven: goud, zilver en brons in drie categorieën.

Enable-U is een Gazelle in de regio West en neemt op 22 november in Theater Amsterdam de FD Gazellen Award in ontvangst.