+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Health Check

Health Check voor Enable-U 2Secure

health check voor enable-u 2secureDe Health Check voor Enable-U 2Secure is een soort APK voor uw 2Secure omgeving.

Is de Health Check voor Enable-U 2Secure voor mij?

Hebt u zich wel eens afgevraagd of uw Enable-U 2Secure omgeving wel goed is ingericht en of het beheer nog bij de tijd is? Bent u wel eens benieuwd of uw policies beter kunnen? Zou u wel eens een extern advies willen hebben over het gebruik van best practices en hoe u nog meer uit uw 2Secure omgeving kunt halen? Als ten minste een van de voorgaande vragen op u van toepassing is, dan is onze nieuwe Health Check dienst voor Enable-U 2Secure voor u.

De Health Check is de manier om periodiek uw 2Secure omgeving een opfrisbeurt te geven om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Dit geldt zowel voor de nieuwe versies van de software als de best practices die de consultants van Enable-U continu bijwerken op basis van de ervaringen die in de praktijk worden opgedaan in combinatie met de ontwikkelingen in de markt.

Onderwerpen die tijdens de Health Check aan bod zullen komen zijn onder andere:

  • Technisch beheer: patchmanagement, monitoring, backup
  • Functioneel beheer: versie beheer, policy lifecycle management
  • Security: netwerk, listen poort en firewall configuratie
  • Policies: security, efficiency, best practices

De Health Check voor Enable-U 2Secure kan als periodieke dienst worden afgenomen. Afhankelijk van de complexiteit en hoeveelheid verandering in uw omgeving kan een frequentie van bijvoorbeeld eens per kwartaal of half jaar worden afgesproken. Voor het uitvoeren van de Health Check komt een consultant van Enable-U bij u langs om uw 2Secure omgeving te bekijken en te spreken met de beheerders. Na afloop ontvangt u een rapport met een beschrijving van uw omgeving, een analyse van de huidige staat van uw omgeving en adviezen over mogelijke verbeterpunten.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Health Check? Neem contact op met uw accountmanager of bel 020 716 38 66.