+31 (0)20 716 3866 +31 (0)85 888 11 33 info@enable-u.com
Education Opportunitysmall

Bekijk ons vernieuwde trainingsaanbod en ga de uitdaging aan

Enablen is kennis delen

education-opportunitysmallHet succes van een implementatie valt of staat met de gebruiker. Hoe beter de gebruikers met een implementatie kunnen werken, des te groter de kans dat het een succes wordt. Bij Enable-U vinden we het vanzelfsprekend dat onze klanten in staat worden gesteld om het maximale uit onze oplossingen te halen. Dit kan alleen als de beheerders, ontwerpers en ontwikkelaars van onze klanten voldoende kennis hebben van de producten die zijn aangeschaft en de mogelijkheden die het biedt. Bij goede producten hoort dus ook een goede opleiding.

Ons trainingsaanbod is vernieuwd

De afgelopen maanden hebben we het trainingsaanbod flink onder handen genomen. Door verbeterslagen in de structuur, lesmaterialen, opzet en organisatie kunnen we trainingen aanbieden die beter aansluiten bij de wensen en doelgroepen van onze opdrachtgevers. Voorafgaand aan de trainingen wordt bijvoorbeeld een intake met u afgenomen om een beter beeld te krijgen van uw verwachtingen, de achtergrond en kennisniveau van deelnemers. Zo kunnen we de kwaliteit die u van ons gewend bent garanderen.
Leana Vlok, voormalig docent en examinator, is nu het eerste aanspreekpunt voor alle trainingen die Enable-U aanbiedt. Zij heeft zelf ook een grote rol gespeeld bij de ontwikkeling van het vernieuwde trainingsaanbod. Alle vragen of verzoeken om informatie kunt u, zoals gebruikelijk, aan uw accountmanager of consultant doorgegeven. Voortaan kunt u echter ook gebruikmaken van het speciale mailadres: education@enable-u.com. Uw vragen of informatieverzoeken worden binnen 2 werkdagen opgepakt door één van onze experts.

Leana Vlok, Trainer & Business Consultant | Enable-URemote cursusomgeving en trainingslocatie beschikbaar gesteld door Enable-U

Wij zijn ervan overtuigd dat een goede training alleen maar mogelijk als het goed gefaciliteerd is met een ingerichte ruimte, beamer en pc’s of laptops voor de deelnemers. Indien u zelf niet over de faciliteiten beschikt kan Enable-U daarin een oplossing bieden. Naast prachtige trainingslocaties door heel Nederland, beschikken we ook over een remote cursusomgeving die vanaf iedere locatie te benaderen is. U hoeft dus niet langer gebruik te maken van een testomgeving als opleidingsomgeving. Iedere deelnemer kan via zijn of haar eigen remote cursusomgeving oefenen en praktijkopdrachten uitvoeren. Dit allemaal onder begeleiding van een gecertificeerd docent.

Ga de uitdaging aan!

Op onze website vindt u het vaste trainingsaanbod: voor beheerders, ontwikkelaars en ontwerpers van onze klanten. In de loop van het jaar voegen we ook certificering aan onze trainingen toe. Dit betekent dat u dan ook een erkend certificaat kunt behalen, waarmee u aantoont de nodige kennis en inzicht te hebben vergaard om oplossingen optimaal in te zetten als beheerder, ontwerper of ontwikkelaar.

Heeft u vragen, ideeën of opmerkingen over ons cursusaanbod? Of wilt u vrijblijvend informatie inwinnen? Neem contact op met de opleidingscoördinator via education@enable-u.com.

Voor meer informatie kijk op www.enable-u.nl/services/training